karolineenb -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

EN UKE TIL AVREISE

Ååh som det kribler i magen nå!!
Det er en uke til jeg tar med meg Andrea og setter snuta hjem til Tønberg for å møte Julie. Fordi på fredag neste uke skal Andrea, Julie og jeg på jentetur til Polen. vi skal være der fra fredag-mandag, så får hele lørdag og hele søndag der nede. Perfekt til en langweekend med jentene. Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å dra og jeg vet jentene gleder seg minst like mye. Vet tiden kommer til å gå fort frem til vi reiser, siden jeg har noe som skjer hver eneste dag denne uken og neste uke.

Vi skal spise god mat, shoppe, drikke vin, ta litt spa og masse annet spennende. Jeg skal også gjøre noe jeg aldri har gjort før, som jeg gleder meg masse til! Det får dere se mer av når jeg blogger fra Polen. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ha med kamera og iPad med tanke på at jeg ikke har bagasje ned, men vi får se. Da blogger jeg hvertfall fra mobilen.

xoxo karoline

 • 0

  Uken som gikk #45

  Ukens høydepunkt: Det må definitivt være å feire 18-årsdagen til Ramona som var på fredag! Denne dagen har hun gledet seg såå lenge til, så gøy at jeg fikk være med å feire denne dagen sammen med henne og ikke minst se hun igjen♥

  Ukens låt: Jeg ser nesten aldri på tv lenger, men for to helger siden så jeg på The Stream, og jeg forelsket meg helt i sangen til Ramòn. Sangen heter "Against all odds". Dere finner den på Spotify. 

  Ukens serie: Kan ærlig si at det har gått mye tid til serier til sent på kvelden denne uken. Jeg har forelsket meg helt i "The good wife" som er på Viaplay. Det er en ny sak hver episode, men man må følge med hele tiden og ikke hoppe over siden det er også en annen handling gjennom alle episodene. Dere burde virkelig se på det! 

  Ukens tanke: Har faktisk tenkt en del på hvor mye livet mitt har forandret seg på ett år! På denne tiden for ett år siden hadde jeg kjæreste, bodde alene og gikk på videregående og for å være ærlig hadde jeg det ikke veldig bra. Mens nå sitter jeg her. Bor hjemme hos pappa, jobber, nyyyyter singel-livet og har det så utrolig bra hele tiden. Er selvfølgelig noen nedturer, men det er overhode ikke slik det var før. Føler jeg har lært å kjenne meg selv veldig godt på dette året. Var det noe jeg virkelig trengte, så var det dette siste året. Så mye vondt, så mye godt og lære og kjenne meg selv på en helt annen måte. Tror det er viktig med tid til seg selv, pleie seg selv og finne ut hva man vil. 

 • 0

  Hei igjen hehe

  Vet ikke hvor jeg skal starte engang, for nå er det lenge siden jeg har blogget. Jeg har gjort noe hver helg og nesten hver eneste dag, helt siden "pausen" startet. I det venninnene mine spurte om når jeg skulle blogge igjen fikk jeg dårlig samvittighet, hehe. Jeg har bare levd på noen skyer den siste tiden, og rett og slett glemt bloggen litt bort i alt det morsomme som har skjedd. Istedet for å ramse opp alt jeg har gjort i det siste kan jeg bare si at jeg har hatt det veldig bra i det siste, kost meg masse og vært sammen med de som betyr alt for meg. 

  Skal virkelig bli flinkere! Er det noe jeg hele tiden sier, så er det at jeg skal bli flinkere. Det er bare at når det er mye som skjer, så glemmer jeg bort bloggen midt oppi alt det her, og når jeg først har tid og skal sette meg ned for å skrive til dere så stopper det opp for jeg vet ikke hva jeg skal skrive om. Og spesielt når det er så lengesiden jeg har blogget.    

 • karolineenb

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits