karolineenb -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Jeg har tatt tatovering

Det er en stund siden jeg var i Polen med jentene, men har glemt å fortelle dere at da vi var der nede tok både Andrea og jeg tatovering. Jeg har lenge visst hva jeg vil ha, men ikke hvor den skal være og valget ble vell nesten litt spontant, men er veldig fornøyd. At den kommer til å syntes den dagen jeg gifter meg er bare en glede og ikke noe jeg vil skjule. Tror egentlig ingen trodde at jeg kom til å ta den heller siden jeg har verdens minste smerteterskel. Meeen jeg kom hjem med en tatovering. 

Jeg har tatovert fødselsdatoen til bestemoren min i romertall. Ja, hun lever. Det er det første folk spør om hvis jeg forteller hva den betyr. Bestemor betyr alt for meg og har alltid hjulpet meg så det å tatovere fødselsdatoen hennes på armen min føltes helt normalt. Hun har vært der gjennom oppturer og nedturer og jeg setter så sykt stor pris på henne at jeg ikke kan forklare det engang. Så denne er for deg, bestemor. 

 • 0

  Anbefaling av ansiktsprodukter

  Som sikkert veldig mange andre har jeg perioder hvor huden min hater meg og alle urenhetene kommer frem. Jeg personlig pleier å få uren hud hvis jeg er stresset eller slik. Har prøvd snart alt som finnes og er rett og slett lei av ting som er dyrt og ikke virker. Etter jeg begynte å jobbe på Vita har jeg sett masse forskjellige produkter, lest litt og funnet ut at jeg vil prøve noen av de. Har prøvd tre forskjellige ting og jeg er superfornøyd med alle. 

  1. Sensilis ritual care 2 in 2 mask - har en dobbel effekt for dyprens og peeling. Masken normaliserer huden med dobbel effekt. Inneholder hvit leire og titanium dioxid som absorberer overflødig flett på huden. Denne rensende masken har også en peelende effekt som fjerner døde hudceller samt urenheter som tetter porene.

  SLIK GJØR DU: 
  - 1 til 2 ganger i uken som en rensende leirmaske. 

  - La masken tørke i 15 til 20 minutter. Når masken vaskes av får man en mild eksfoliering av huden. 

  - Alternativt kan masken brukes 3 til 4 ganger i uken som en peeling. 

  - Masser masken på fuktet hud til man får en skummende masse, legg spesielt vekt på t-sonen. 

  - Skyld deretter av med rikelig med vann.


  2. Disse intensive eye & lip patches kan brukes under øynene og rundt leppene. Hyaluronsyre er et protein i menneskekroppen som hjelper med å styrke øyeområdet.   SLIK GJØR DU: 

  For å oppnå friskhet, legg dem gjerne i kjøleskapet. 

  - Fjern sminke og vask under øyet. 

  - Ta av de beskyttende plastlappene og legg de under øyet. 

  - Fjern etter 15 minutter. 


  3. Easy peeling. Denne brukes som en sminkeserviett som man tar i ansiktet slik som en sminkefjerner serviett. Inneholder mikrokuler som eksfolierer i dybden, og aktive stoffer som stimunlerer vellefornyelsen. For alle hudtyper. 

 • 6

  To dagers ferie

  Må si tiden flyr alt for fort og jeg skjønner ikke hvor dagene blir av. Ettersom jeg jobber og ikke går på skolen lenger får jeg ikke med meg noe som helst om fridager og ferier. Var tydeligvis vinterferie til uken, så bestemte meg for å belønne meg med to dager fri denne uken og sette stuten hjem mot mor. Bare det å reise hjem til mamma ser jeg på som en liten ferie. ELSKER å komme hjem, se venner igjen, gamle kjente og tilbringe tid med mamma og søsknene mine.

  Skal være her til søndag og har egentlig ingen planer. Slapper av og er med familien, ingenting er vell bedre enn det. Man innser ikke hvor mye man savner de hjemme før man flytter.

  Har bestemt meg for å begynne å blogge litt mer. Legge det inn i hverdagsrutinen og bli flinkere. Liker veldig godt å blogge så skal sette av mer tid til noe slikt, som jeg liker. Men skal ikke love noe, hehe! Skal prøve. Så følg med videre for å se hva som skjer på bloggen! Har faktisk noe veldig spennende som skjer om ikke så alt for lenge håper jeg! Kommer til å dele det med dere først❤

 • karolineenb

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits