karolineenb -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Jeg har tatt tatovering

Det er en stund siden jeg var i Polen med jentene, men har glemt å fortelle dere at da vi var der nede tok både Andrea og jeg tatovering. Jeg har lenge visst hva jeg vil ha, men ikke hvor den skal være og valget ble vell nesten litt spontant, men er veldig fornøyd. At den kommer til å syntes den dagen jeg gifter meg er bare en glede og ikke noe jeg vil skjule. Tror egentlig ingen trodde at jeg kom til å ta den heller siden jeg har verdens minste smerteterskel. Meeen jeg kom hjem med en tatovering. 

Jeg har tatovert fødselsdatoen til bestemoren min i romertall. Ja, hun lever. Det er det første folk spør om hvis jeg forteller hva den betyr. Bestemor betyr alt for meg og har alltid hjulpet meg så det å tatovere fødselsdatoen hennes på armen min føltes helt normalt. Hun har vært der gjennom oppturer og nedturer og jeg setter så sykt stor pris på henne at jeg ikke kan forklare det engang. Så denne er for deg, bestemor. 

 • 0

  Anbefaling av ansiktsprodukter

  Som sikkert veldig mange andre har jeg perioder hvor huden min hater meg og alle urenhetene kommer frem. Jeg personlig pleier å få uren hud hvis jeg er stresset eller slik. Har prøvd snart alt som finnes og er rett og slett lei av ting som er dyrt og ikke virker. Etter jeg begynte å jobbe på Vita har jeg sett masse forskjellige produkter, lest litt og funnet ut at jeg vil prøve noen av de. Har prøvd tre forskjellige ting og jeg er superfornøyd med alle. 

  1. Sensilis ritual care 2 in 2 mask - har en dobbel effekt for dyprens og peeling. Masken normaliserer huden med dobbel effekt. Inneholder hvit leire og titanium dioxid som absorberer overflødig flett på huden. Denne rensende masken har også en peelende effekt som fjerner døde hudceller samt urenheter som tetter porene.

  SLIK GJØR DU: 
  - 1 til 2 ganger i uken som en rensende leirmaske. 

  - La masken tørke i 15 til 20 minutter. Når masken vaskes av får man en mild eksfoliering av huden. 

  - Alternativt kan masken brukes 3 til 4 ganger i uken som en peeling. 

  - Masser masken på fuktet hud til man får en skummende masse, legg spesielt vekt på t-sonen. 

  - Skyld deretter av med rikelig med vann.


  2. Disse intensive eye & lip patches kan brukes under øynene og rundt leppene. Hyaluronsyre er et protein i menneskekroppen som hjelper med å styrke øyeområdet.   SLIK GJØR DU: 

  For å oppnå friskhet, legg dem gjerne i kjøleskapet. 

  - Fjern sminke og vask under øyet. 

  - Ta av de beskyttende plastlappene og legg de under øyet. 

  - Fjern etter 15 minutter. 


  3. Easy peeling. Denne brukes som en sminkeserviett som man tar i ansiktet slik som en sminkefjerner serviett. Inneholder mikrokuler som eksfolierer i dybden, og aktive stoffer som stimunlerer vellefornyelsen. For alle hudtyper. 

 • 2

  2017

  Først og fremst må jeg si godt nyttår til dere alle!!

  Håper alle hadde en fantastisk feiring inn i det nye året og gleder seg til alle de nye tingene som skal skje dette året. Er som de alle sier, nytt år og nye muligheter. Så det får vi gripe. Hva som skjer dette året for min del blir spennende å se, jeg har mine planer og gleder meg til alt som skal skje fremover. Syntes tiden har gått veldig fort fra jeg sluttet på videregående og til den dag i dag. Månedene bare flyr avgårde og jeg liker det, tiden går fort og det skjer noe hele tiden, noe jeg elsker som den rastløse personen jeg er. 

  Det er lenge siden jeg har tittet innom bloggen, har ikke vært innom siden før Polen turen og det er jo lenge siden. Jenteturen til Polen tenkte jeg å skrive om i et eget innlegg, med både anbefalinger og mine opplevelser. Nå ville jeg bare titte innom for å ønske dere et godt nytt år. 

  Nyttårantrekket mitt: Kjole - Bershka // Sko - dna // Choker - Gina

   

 • 0

  Uken som gikk #45

  Ukens høydepunkt: Det må definitivt være å feire 18-årsdagen til Ramona som var på fredag! Denne dagen har hun gledet seg såå lenge til, så gøy at jeg fikk være med å feire denne dagen sammen med henne og ikke minst se hun igjen♥

  Ukens låt: Jeg ser nesten aldri på tv lenger, men for to helger siden så jeg på The Stream, og jeg forelsket meg helt i sangen til Ramòn. Sangen heter "Against all odds". Dere finner den på Spotify. 

  Ukens serie: Kan ærlig si at det har gått mye tid til serier til sent på kvelden denne uken. Jeg har forelsket meg helt i "The good wife" som er på Viaplay. Det er en ny sak hver episode, men man må følge med hele tiden og ikke hoppe over siden det er også en annen handling gjennom alle episodene. Dere burde virkelig se på det! 

  Ukens tanke: Har faktisk tenkt en del på hvor mye livet mitt har forandret seg på ett år! På denne tiden for ett år siden hadde jeg kjæreste, bodde alene og gikk på videregående og for å være ærlig hadde jeg det ikke veldig bra. Mens nå sitter jeg her. Bor hjemme hos pappa, jobber, nyyyyter singel-livet og har det så utrolig bra hele tiden. Er selvfølgelig noen nedturer, men det er overhode ikke slik det var før. Føler jeg har lært å kjenne meg selv veldig godt på dette året. Var det noe jeg virkelig trengte, så var det dette siste året. Så mye vondt, så mye godt og lære og kjenne meg selv på en helt annen måte. Tror det er viktig med tid til seg selv, pleie seg selv og finne ut hva man vil. 

 • 0

  Hei igjen hehe

  Vet ikke hvor jeg skal starte engang, for nå er det lenge siden jeg har blogget. Jeg har gjort noe hver helg og nesten hver eneste dag, helt siden "pausen" startet. I det venninnene mine spurte om når jeg skulle blogge igjen fikk jeg dårlig samvittighet, hehe. Jeg har bare levd på noen skyer den siste tiden, og rett og slett glemt bloggen litt bort i alt det morsomme som har skjedd. Istedet for å ramse opp alt jeg har gjort i det siste kan jeg bare si at jeg har hatt det veldig bra i det siste, kost meg masse og vært sammen med de som betyr alt for meg. 

  Skal virkelig bli flinkere! Er det noe jeg hele tiden sier, så er det at jeg skal bli flinkere. Det er bare at når det er mye som skjer, så glemmer jeg bort bloggen midt oppi alt det her, og når jeg først har tid og skal sette meg ned for å skrive til dere så stopper det opp for jeg vet ikke hva jeg skal skrive om. Og spesielt når det er så lengesiden jeg har blogget.    

 • 2

  Hva jeg bruker på bryna mine

  X X X

 • 0

  Favoritt i klesskapet

  Jeg er nok ikke den eneste som har noe i klesskapet som blir brukt litt flere ganger enn andre plagg. For et par uker siden kjøpte jeg en ny skinnjakke som jeg har forelsket meg helt i. Den går jo virkelig til alt og ja, jeg har skinnjakken min hengende i klesskapet. Liker at man kan gjøre ting litt tøffere, men samtidig finere med den. Jakken kom jeg over da jeg skulle kjøpe sokker på Cubus, haha. Ga 250 kroner for den på salg. 

   

 • 0

  NLY WANTIES

  1: http://blfa.me/c/dd5Ffq31 // 2: http://blfa.me/c/bTi63d96 // 3: http://blfa.me/c/d82cSG73  4: http://blfa.me/c/dVNf2Uuc // 5: http://blfa.me/c/46bdsaKN // 6: http://blfa.me/c/8doQf6ba  7: http://blfa.me/c/eXPW0ee6 // 8: http://blfa.me/c/ffwI3f5Z // 9: http://blfa.me/c/1c4qEam3 // 10: http://blfa.me/c/QA7ecTai


  Over ser dere mine favoritter fra Nelly, men for å innrømme er det vell egentlig ønskelisten min. Det er såå mye fint der og jeg er ganske sikker på at jeg hadde klart å bruke en del tusen der hvis jeg fikk muligheten til det. Dere kan klikke på linken som tilhører produktet også kommer dere rett til siden der dere kan kjøpe produktet. 

 • karolineenb

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits