karolineenb -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

To dagers ferie

Må si tiden flyr alt for fort og jeg skjønner ikke hvor dagene blir av. Ettersom jeg jobber og ikke går på skolen lenger får jeg ikke med meg noe som helst om fridager og ferier. Var tydeligvis vinterferie til uken, så bestemte meg for å belønne meg med to dager fri denne uken og sette stuten hjem mot mor. Bare det å reise hjem til mamma ser jeg på som en liten ferie. ELSKER å komme hjem, se venner igjen, gamle kjente og tilbringe tid med mamma og søsknene mine.

Skal være her til søndag og har egentlig ingen planer. Slapper av og er med familien, ingenting er vell bedre enn det. Man innser ikke hvor mye man savner de hjemme før man flytter.

Har bestemt meg for å begynne å blogge litt mer. Legge det inn i hverdagsrutinen og bli flinkere. Liker veldig godt å blogge så skal sette av mer tid til noe slikt, som jeg liker. Men skal ikke love noe, hehe! Skal prøve. Så følg med videre for å se hva som skjer på bloggen! Har faktisk noe veldig spennende som skjer om ikke så alt for lenge håper jeg! Kommer til å dele det med dere først❤

 • 1

  EN UKE TIL AVREISE

  Ååh som det kribler i magen nå!!
  Det er en uke til jeg tar med meg Andrea og setter snuta hjem til Tønberg for å møte Julie. Fordi på fredag neste uke skal Andrea, Julie og jeg på jentetur til Polen. vi skal være der fra fredag-mandag, så får hele lørdag og hele søndag der nede. Perfekt til en langweekend med jentene. Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å dra og jeg vet jentene gleder seg minst like mye. Vet tiden kommer til å gå fort frem til vi reiser, siden jeg har noe som skjer hver eneste dag denne uken og neste uke.

  Vi skal spise god mat, shoppe, drikke vin, ta litt spa og masse annet spennende. Jeg skal også gjøre noe jeg aldri har gjort før, som jeg gleder meg masse til! Det får dere se mer av når jeg blogger fra Polen. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ha med kamera og iPad med tanke på at jeg ikke har bagasje ned, men vi får se. Da blogger jeg hvertfall fra mobilen.

  xoxo karoline

 • 0

  10 ting dere ikke visste om meg

  • JEG ER LAT, MEN HATER Å IKKE GJØRE NOE. 
   Hvor teit er ikke dette. Jeg er egentlig en veldig lat person som bruker veldig lang tid på å komme meg opp og ut. Men samtidig så hater jeg å ikke ha noe å gjøre. Har et veldig hat/elsk forhold til det å være alene eller finne på noe. 
    
  • JEG ELSKER Å VÆRE SPONTAN. 
   Hvis jeg kunne satt meg på et fly i morgen tidlig og bare utforsket verden hadde jeg lett gjort det. Bortsett fra at jeg har en jobb og lønn som stopper meg. Men det handler egentlig ikke bare om de store tingene, men som bare å ta en spontantur til Sverige, eller noe liknende. Elsker det!! 

   (Spontantur til Rhodos i Juni)
    
  • NATTMENNESKE. 
   Jeg tror nesten jeg hadde fungert alt i bedre på natten. Jeg kan finne på å gjøre alt fra å blogge, gå meg en tur eller bare rydde hele rommet midt på natten. Jeg prøver å bli flinkere nå som jeg har en fast jobb jeg må på, men kan ærlig innrømme jeg kommer meg sent i seng hvertfall 3 ganger i uken. 
    
  • FLAUT Å BLOGGE. 
   For å være ærlig tror jeg bloggen min kunne vært veldig bra hvis jeg ikke hadde syntes det var så flaut. Føler det er så mange der ute som dømmer. Har blitt veldig flink til å gi litt f*** i hva andre mener og tenker, men er litt skummelt.. 
    
  • TENKER PÅ ALT. 
   På en måte syntes jeg det er bra å tenke og fundere mye, men noen ganger blir det litt for mye. Tar meg selv i å tenke litt for mye, mange ganger. Tenker på hvordan alle har det, hvordan ting skal bli og ting jeg ikke får gjort noe med. 
    
  • INDISK ER MIN FAVORITTMAT. 
   Indisk kunne jeg spist hver dag, uten tvil. Tror det skulle gått veldig lang tid før jeg hadde gått lei den samme retten. Spiser det så ofte jeg kan (når jeg er alene hjemme). Bruker den sorte boksen fra Toro som heter Tika Masala. 
    
  • SOVE.
   Jeg elsker å kose før jeg skal legge meg, elsker å ligge på armen og jeg elsker å bli stryket på ryggen. Men når gutten begynner å skal holde rundt meg når jeg skal sove, ÅNEIIDU det funker ikke. Jeg føler at jeg blir helt låst. Så det er ikke sånn at man koser til man sovner her i gården, jeg flytter meg hvis jeg merker at jeg sovner snart. 
    
  • JEG HAR IKKE LAPPEN.
   Jaaaa, jeg jobber med saken dere. Jeg føler jeg er godt i gang og det eneste pappa kritiserer meg for er måten jeg parkerer på, fordi det funker ikke for meg. Men jeg skal ta lappen og håper på å få den så fort som mulig. 
    
  • BOR I TØFLER. 
   Jeg bor i tøflene mine. De står ved sengen min når jeg står opp og ved inngangsdøra når jeg kommer hjem fra jobb. De er på uansett fordi de er så gode og varme. 

    
  • JEG ER FØLSOM. 
   Jeg er en veldig veldig følsom person. Blir veldig fort glad i mennesker og veldig fort såra. Jeg prøver å bli litt sterkere på denne fronten, fordi det er overhode ikke gøy å bli lett såra. Har heldigvis blitt flinkere på å stenge en del ute etter jeg var mellom ett brudd. Føler det er sånne ting man lærer av. 
 • 0

  En perfekt helg

  Hei lesere ♥ I helgen som var prøvde jeg og slappe mest mulig av og nyte tiden hjemme. Jeg dro ingen steder og heller ikke ut. På fredag så var jeg hos bestemor og bestefar en liten tur bare, ellers lå jeg plantet i sengen. På lørdag kom Andrea til meg, og da gjorde vi ikke så mye da heller, men vi passet på å kose oss skikkelig! Ansiktsmaske, tente lys, godteri, film og masse skravling. Jeg jobber nemlig til helgen, så derfor tenke jeg at det hadde vært både smart og godt med en rolig kose-helg.   HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

 • karolineenb

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits