Uken som gikk #45 (karolineenb)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Uken som gikk #45

Ukens høydepunkt: Det må definitivt være å feire 18-årsdagen til Ramona som var på fredag! Denne dagen har hun gledet seg såå lenge til, så gøy at jeg fikk være med å feire denne dagen sammen med henne og ikke minst se hun igjen♥

Ukens låt: Jeg ser nesten aldri på tv lenger, men for to helger siden så jeg på The Stream, og jeg forelsket meg helt i sangen til Ramòn. Sangen heter "Against all odds". Dere finner den på Spotify. 

Ukens serie: Kan ærlig si at det har gått mye tid til serier til sent på kvelden denne uken. Jeg har forelsket meg helt i "The good wife" som er på Viaplay. Det er en ny sak hver episode, men man må følge med hele tiden og ikke hoppe over siden det er også en annen handling gjennom alle episodene. Dere burde virkelig se på det! 

Ukens tanke: Har faktisk tenkt en del på hvor mye livet mitt har forandret seg på ett år! På denne tiden for ett år siden hadde jeg kjæreste, bodde alene og gikk på videregående og for å være ærlig hadde jeg det ikke veldig bra. Mens nå sitter jeg her. Bor hjemme hos pappa, jobber, nyyyyter singel-livet og har det så utrolig bra hele tiden. Er selvfølgelig noen nedturer, men det er overhode ikke slik det var før. Føler jeg har lært å kjenne meg selv veldig godt på dette året. Var det noe jeg virkelig trengte, så var det dette siste året. Så mye vondt, så mye godt og lære og kjenne meg selv på en helt annen måte. Tror det er viktig med tid til seg selv, pleie seg selv og finne ut hva man vil. 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  karolineenb

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits